Banyoda Creavit İncelikleri

Hem İnce Hem Renkli Sevenlere
 
Creavit Ultra lavabolar, 5 mm’lik ince kenarları, zarif tasarımları ve farklı renk alternatifleri ile banyolara incelik katıyor.
 
6 Farklı Renk Seçeneği
 
 
Ultra lavabolar, sıra dışı banyolara sahip olmak isteyenler için, beyazın yanında basalt, cappuccino, antrasit, siyah ve inci beyazı gibi çok özel renk alternatiflerine sahip.
 
Farklı Formlar ve Boyutlar
 
Ultra lavabolar, iki farklı form ve boyut seçeneği ile banyo dekorasyonunda alternatif sunuyor.
 
Lavaboda İnce Düşünenlere
 
Kenarları tamamen 5 mm inceliğinde olan Loop serisi lavabolar, banyoda şıklığı en ince ayrıntısına kadar düşünenlere özel üretildi.
 
3 Farklı Form
 
Kare, dikdörtgen ve yuvarlak formlara sahip Loop modelleri, farklı banyo tarzlarına ve metrekarelerine özel seçim özgürlüğü sunuyor.
BLOG
Geberit AquaClean Akıllı Klozet
Geberit AquaClean Akıllı Klozet

Su, günlük kişisel hijyenin vazgeçilmez bir parçasıdır. Temizler, ferahlatır ve kendinizi yepyeni hissetmenizi sağlar. Temizlik, rahatlık, tasarım ve sürdürülebilirlik, Geberit'in bilinen kalite standartlarıyla birleşerek yenilikçi çözümler oluşturuyor.

Detaylar
Geberit Kumanda Kapakları Seçimler Önemlidir
Geberit Kumanda Kapakları Seçimler Önemlidir

Lavabo bataryanızı seçerken stilinizi yansıtan tasarım tercih edip tarzınızdan ödün vermiyorsanız, doğru kumanda kapağını bulma konusunda da kararlılığınızı bozmayın. Doğru seçimi yapmak önemli olduğundan Geberit'te tuvalet için banyonuza son dokunuşu veren ve sizi konfor fonksiyonları ile şımartan kumanda kapağını bulursunuz.

Detaylar
Bevel Armatür Serisi
Bevel Armatür Serisi

Creavit tasarım ekibi tarafından tasarlanan Bevel Armatür Serisi ile modern tasarım ve konfor evin her köşesinde.

Detaylar
Tüm Blog Yazıları Tüm Blog Yazıları
TEKLİF ALIN